Køb Solana (SOL)

Her viser vi dig de bedste måder at købe Solana på


Solana coin
SOL / USD
Solana kurs

Læs her, hvordan du køber kryptovalutaen Solana.

Der er heldigvis ikke bare én måde og ét sted at købe Solana (SOL) online.

Hvilken platform der er bedst for dig, finder du ud af nu!

CFD'er er komplekse instrumenter og er forbundet med en høj risiko for at tabe penge, især når du handler med gearing. 75,3 % af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko.

Hjertelig velkommen til Kryptos.dk!

I følgende artikel vil vi guide dig på vej til og igennem din første investering i Solana.

Starten på noget nyt er altid lidt vanskeligt. Vi vil vise dig teknisk avancerede kryptobørser samt enklere måder at købe Solana på.
Indbetalinger kan f.eks. nemt foretages via PayPal eller kreditkort.

Læs og følg artiklen for at komme i gang!

Kryptos.dk

Redaktionen

Indledning

Indledning: Sådan køber du Solana


Hvis du ønsker at investere i Solana (SOL), så har vi opstillet to enkle vejledninger for dig i denne artikel.

For at kunne købe en kryptovaluta skal du gennemføre følgende trin:

 1. Vælg en passende handelsplatform
 2. Køb Solana for fiat penge (som regel Euro eller US-dollar)
 3. Træk SOL ud til en sikker wallet eller …
 4. … sælg dine SOL senere (forhåbentligt med en gevinst!)

I den følgende artikel går vi i mere detaljer om, hvordan og hvor du kan købe Solana.

Vi viser dig en liste over forskellige børser og handelsplatforme, hvor du kan investere i Solana.

Vi anbefaler, at du ser nærmere på børsen eller brokeren, inden du går i gang med at handle. Store og velkendte børser bør altid foretrækkes frem for mindre, ukendte platforme.

Hvis du vil i gang med det samme, kan du klikke på dette link for at gå direkte til vores trin for trin-købsguide med skærmbilleder.

Vil du komme i gang med det samme?

Trin 1

Vælg en Solana-børs


For at du kan finde den bedste kryptobørs for dig, bør du først finde ud af dine handelsvaner.

Ønsker du at købe Solana én gang og derefter lægge dem i din wallet, eller er du mere interesseret i at handle aktivt og/eller drage nytte af prisudsving?

Hvilken investeringstype er jeg?

Sådan køber du Solana hos en broker

Ønsker du at købe Solana, men er du ikke sikker på, hvordan du køber din SOL endnu? I denne guide vil vi vise dig, hvordan du med succes kan købe Solana via Libertex platformen.

I tabellen nedenfor har vi også anført Capital.com som en alternativ handelsplatform. I denne guide vil vi dog fokusere på Libertex, da vi bruger platformen regelmæssigt og foretrækker det mere favorable handelstilbud.

Generelt tilbyder en broker som Libertex dig mange fordele. Du kan f.eks. nemt og sikkert opbevare dine aktiver. Du nyder også godt af statslig regulering og regelmæssig gennemgang af platformen af statslige tilsynsmyndigheder.

Med en broker som Libertex handler du med Contracts for Difference (CFD), som er underlagt licensering i Europa. Derfor skal brokere opfylde en lang række krav for at få tilladelse til at handle med disse finansielle derivater.

Til gengæld er det først og fremmest kunderne, der får gavn af det. Som investor er dine indskud f.eks. omfattet af en indskudsbeskyttelse på op til 100.000 EUR. Så hvis Libertex skulle gå konkurs – virksomheden blev grundlagt tilbage i 1997, så der er et solidt finansielt grundlag her – vil uinvesterede indskud op til 100.000 euro blive refunderet.

Tilsynsmyndigheder som BaFin overvåger brokernes virksomhed og sikrer brugernes sikkerhed. Sammenlignet med revisionsfirmaer i den private sektor kan myndighederne overbevise med større objektivitet.

På nuværende tidspunkt kan du købe Solana (SOL) hos Libertex og Capital.com. Andre kryptobrokere vil måske følge trop i fremtiden og bringe endnu mere udbud på markedet.

Libertex vil dog fortsat være vores foretrukne broker i fremtiden. Virksomheden tilbyder mange produkter til handel og overbeviser med en god platform, rimelige priser og en stor brugerbase. Takket være sponsoratet af fodboldklubber som Tottenham Hotspur og Valencia FC vokser Libertex’s brugerbase kontinuerligt.

Libertex – den mest kendte broker for Solana

Libertex Capital.com
Libertex Capital.com Logo
Coins
(BTC)(ETH)(BCH)(DOT)(XRP)(LTC)(ADA)(UNI)(IOTA)(XLM)(ATOM)(VET)(EOS)(AAVE)(DASH)(ETC)(NEO)(ZEC)(XTZ)(XMR)(TRX)(NEM)(OMG)(THETA)(CHZ)(FIL)(SOL)(ALGO)(AVAX)(EGLD)
(BTC)(ETH)(BCH)(DOT)(XRP)(LTC)(ADA)(UNI)(IOTA)(XLM)(ATOM)(VET)(EOS)(AAVE)(DASH)(ETC)(NEO)(ZEC)(XTZ)(XMR)(TRX)(NEM)(OMG)(THETA)(FIL)(SOL)(GRT)(KSM)(CHZ)(ALGO)(AVAX)(EGLD)
Indbetaling
OverførselMastercardVISAApple PaySkrillNetellerTrustly
OverførselMastercardVISAApple PaySkrillNetellerTrustly
Min. indbetaling 100 EUR 300 USD
Gebyrer Min. 0,001 % Min. 0,48 %
Gearing op til 2:1 op til 2:1
Regulering CySEC CySEC, FCA
Andre aktiver ETF, aktier, deviser, råstoffer,
indices
Aktier, deviser, råstoffer,
indices
Antal brugere 2.900.000+ 400.000+
Website Gå til Libertex


Ansvarsfraskrivelse

CFD'er er komplekse instrumenter og er forbundet med en høj risiko for at tabe penge, især når du handler med gearing. 75,3 % af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er hos denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD'er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko.

Gå til Capital


Ansvarsfraskrivelse

79.17% af individuelle investorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder.

CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 67-83% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money

Hos Libertex køber du ikke fysisk SOL, men et finansielt produkt, der følger den aktuelle SOL-pris.

Derfor har du også mulighed for at handle dine kryptovalutaer med gearing. De finansielle produkter, der handles, kaldes også for differencekontrakter – bedre kendt som Contracts for Difference (CFD’er).

En Solana CFD er derfor et værdipapir, der afspejler den aktuelle pris på SOL.

Indbetalingsmuligheder

Krypto-broker fremstår ofte ved at tilbyde en bred vifte af indbetalingsmuligheder.

PayPal
Mastercard
VISA

Så tilbyder Libertex fx følgende muligheder:

 • PayPal
 • Bankoverførsel (SEPA)
 • Kredit-/Betalingskort
 • Skrill
 • Neteller

Her er det værd at fremhæve muligheden for at købe Solana med PayPal, hvilket ikke er muligt andre steder.

Gebyrer

Gebyrerne ved kryptobrokere adskiller sig fra kryptobørser ved, at der ikke er nogen transaktionsgebyrer.

I stedet opkræves der ofte spreads på de priser, som brokere tjener deres penge på. Hos Libertex er spreads dog 0 pips, så den er ikke-eksisterende. I stedet opkræver brokeren en på forhånd fastsat provision.

Hvis du handler med en broker med gearing, bør du også være opmærksom på, om der er såkaldte “overnight fees”.

Du kan til enhver tid se dine betalte gebyrer i din porteføljeoversigt hos Libertex.

Regulering & Verificering

Kryptobrokere i Europa er generelt underlagt retningslinjerne fra de finansielle tilsynsmyndigheder i CySEC (EU).

Det betyder for dig, at du skal bekræfte din identitet, når du tilmelder dig hos en broker.

Sådan køber du Solana på en kryptobørs

Som en langsigtet kryptoinvestor, der ønsker at lære om blockchain-teknologi, er det bedst at købe SOL på en kryptobørs.

Ved mange kryptobørser skal du som det allerførste have en Solana Wallet, som du kan opbevare dine SOL Token i. Du kan bruge en egnet software-wallet til dette, men vi anbefaler en hardware-wallet som fx Ledger Nano.

Det er vigtigt at bemærke, at du skal forstå, hvad du laver, når du bruger en wallet! Hvis du glemmer din private nøgle eller har en stavefejl i adresserne, kan det nemt resultere i et fuldstændigt tab!

Et eksempel på, at noget i den stil også kan ske for professionelle tradere, er denne uheldige investor, som ved en fejl betalte mere end 10.600 Ether (svarende til over 5 millioner amerikanske dollars!) for en Ethereum-transaktion:

Dyr Ethereum-transaktion
Kilde: Etherscan

Hvis du vil være på den sikre side, kan du også vælge en kryptobroker. Den vil lette arbejdet.

Når du vælger en passende kryptobørs for Solana, bør du tænke lidt over følgende funktioner:

Indbetalingsmuligheder ved kryptobørser

Generelt kan du vælge blandt en række forskellige indbetalingsmåder på en kryptobørs – dog er PayPal ingen af dem, det er i øjeblikket kun muligt ved kryptobrokere.

Mastercard
VISA

De vigtigste indbetalingsmuligheder er:

 • Bankoverførsel (SEPA)
 • Kredit-/Betalingskort
 • Kryptovalutaer

Kryptovalutaer som betalingsmiddel egner sig naturligvis kun til investorer, der allerede er investeret i kryptomarkedet.

Indbetaling med kreditkort er nok den nemmeste måde at købe Solana på for mange investorer. På baggrund af vores erfaring vil vi dog gerne påpege, at der nogle gange pålægges ret høje gebyrer.

På samme måde er næsten alle kryptobørser, hvor du kan handle med SOL, ikke reguleret. Af denne grund er kundekonti mål for angreb. Ud over tyveri af kryptovalutaer er følsomme oplysninger som kreditkortdata også i fokus for angreb.

Derfor anbefaler vi generelt at indbetale via bankoverførsel, selv om transaktionerne kan tage et par dage. Bankoverførsler har de laveste gebyrer og giver dig mulighed for at indbetale endnu større beløb sikkert.

Hvis du har travlt, kan du alternativt bruge Køb Solana via PayPal-indbetaling.

Gebyrer på de største kryptobørser

Kryptobørser har forskellige gebyrstrukturer. For børser som Kraken eller Binance er gebyrerne afhængige af det månedlige handelsvolumen. Tradere, der handler med større beløb, skal betale mindre i gebyr end de “små” investorer.

Vi har lavet en oversigt til dig, se her:

30 dages handelsvolumen Coinbase Binance Kraken
$0 – $50.000 1,49% ca. 0,1% 0,16% – 0,26%
$50.001 – $100.000 1,49% ca. 0,1% 0,14% -0,24%
$100.001 – $250.000 1,49% ca. 0,1% 0,12% – 0,22%
$250.001 – $500.000 1,49% ca. 0,1% 0,10% – 0,20%

Verificering

Mange kryptobørser er stadig uregulerede.

For at forhindre hvidvask af penge og skattesnyd gennemføres der normalt en KYC- (Know-Your-Customer) og AML-kontrol (Anti-Money-Laundering), når man tilmelder sig på en børs.

Det betyder, at du skal bekræfte dine oplysninger ved hjælp af noget id.

Vi anbefaler, at du vælger en børs, der overholder disse krav, for så er du i princippet på den sikre side.

Regulering

Kryptovalutaernes verden er stadig noget ungt og forholdsvis nyt.

Ingen af de store kryptobørser sidder i Danmark eller EU, og derfor er kun få eller ingen af kryptobørserne reguleret.

Hvis du foretrækker at købe på en handelsplatform, der er reguleret af en tilsynsmyndighed, skal du vælge en kryptobroker.

Har du besluttet dig for at købe fysiske Solana?

Trin 2

Køb Solana – Trin for trin-købsguide


Kryptowährungen Libertex
Et udvalg af kryptovaluta på Libertex

For at du også nemt kan handle med Solana, har vi lavet en detaljeret trin-for-trin-guide til dig.

Nedenfor beskriver vi den komplette proces for køb og salg af Solana på Libertex – en af de mest begyndervenlige krypto-handelsplatforme.

Hvis du foretrækker at bruge en anden platform, kan du tage et kig på vores Sammenligning af de bedste regulerede handelsplatforme for kryptovaluta. i EU.

Libertex overbeviser med sin særligt simple betjening og det største udvalg af kryptovalutaer hos en broker. Ud over kryptovalutaer som Solana kan du også handle med aktier, ædelmetaller og råvarer hos Libertex.

Virksomheden bag Libertex, ForexClub, kan se tilbage på en lang virksomhedshistorie. Grundlæggelsen fandt sted allerede i 1997. Med Libertex platformen er virksomheden reguleret i Storbritannien og Europa og dermed licenseret til finansielle forretninger.

Efter vores mening er platformens sikkerhed særlig bemærkelsesværdig. Mens andre kryptohandelsplatforme ofte er i søgelyset på grund af sikkerhedsproblemer, har der ikke været nogen kendte sikkerhedsbrister hos Libertex. Derfor har hackere endnu ikke været i stand til at stjæle kryptovaluta fra Libertex.

Et af vores personlige højdepunkter hos Libertex er de mange indbetalingsmetoder. Så du har også mulighed for at købe Solana med PayPal på denne handelsplads.

Libertex Handelsplattform
Udover Solana kan du også købe en del andre kryptovalutaer på Libertex.

Trin 2

Opret en bruger Hos Libertex


Sådan opretter du en konto hos Libertex.

Klik på knappen “REGISTER” for at starte registreringsprocessen. Det eneste, du skal bruge, er din e-mailadresse og en sikker adgangskode.

Sørg for at gemme det, ellers kan du ikke få adgang til din konto på et senere tidspunkt og skal indtaste en ny adgangskode.

For at beskytte din konto bør du også bruge både store og små bogstaver, tal og specialtegn i din adgangskode.

Libertex Registrering
Klik på Register An Account for at afslutte registreringsprocessen

Når du har gennemført registreringen Libertex vil du blive ført direkte til dit dashboard, der viser dig en oversigt. Det er ikke nødvendigt at bekræfte en e-mail.

Nu er kontoen åbnet, og du kan logge ind næste gang med din e-mailadresse og adgangskode.

På kontoen kan du nu vælge mellem en konto med rigtige penge og virtuelle penge. På den virtuelle konto får du et beløb på 50.000 US dollars som spillepenge. Brug disse spillepenge og lær de forskellige funktioner at kende. Når alt kommer til alt, vil du senere investere rigtige penge, og du kan undgå anvendelsesfejl, der koster dig penge.

Når du føler dig tryg ved at bruge platformen, kan du også købe Solana med rigtige penge. Du skal blot skifte til din rigtige konto for at købe SOL.

Før du foretager nogen handling her, skal du bekræfte din konto. Det gør du ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne og derefter klikke på “Profile management”. Her kan du også bekræfte din e-mailadresse for din sikkerheds skyld. Så længe dette ikke er bekræftet, har hackere mulighed for at ændre det og stjæle fra din konto!

Du bør også vedligeholde dine personlige oplysninger og angive et telefonnummer. Det er den eneste måde at sikre, at dine penge virkelig er sikre.

Verificering af data hos Libertex
Bekræft din e-mailadresse i starten for at beskytte din konto.

Trin 3

Indbetal penge


Nu kan du endelig indbetale penge på din konto og begynde at handle. Med nogle betalingsmetoder kan indbetalingen klares i løbet af få sekunder.

Du finder knappen til at indbetale penge direkte øverst i navigationen. Med et klik på knappen kommer du direkte til den tilsvarende maske. Du kan foretage udbetalinger senere ved at klikke på dit navn under menupunktet “Withdraw funds”.

Indbetaling hos Libertex
Klik på Deposit for at indbetale penge

Din identitet skal verificeres af virksomheden inden for de første 15 dage efter den første indbetaling. Du skal have en kopi af dit pas eller id-kort til dette formål. Libertex kræver også en regning fra et forsyningsselskab eller en regning fra en teleudbyder for at sikre ægtheden af dine identifikationsdokumenter. På den ene side er det naturligvis besværligt, men når du investerer dine penge, bør du gøre dig umage.

Libertex har deponeret de mest populære depositumstørrelser direkte som pakker. Alle, der indbetaler 500 euro, får guldstatus og sparer 3% på handel. Gold+ pakken er tilgængelig fra et indskud på 1450 euro – sammen med en rabat på 4% på handelskommissioner. Særligt spændende er Platinum-status fra 1500 euro. Med denne pakke kan handlende spare hele 20% på handel. Dem der har pengene til rådighed, bør benytte sig af denne mulighed, hvis det er muligt.

Alle individuelle beløb, der falder inden for det pågældende interval, vil også være kvalificeret til den tilsvarende pakke.

Indbetalingsbetingelserne hos Libertex er meget variable. Hvis du indbetaler penge via bankoverførsel, behøver du ikke at foretage en minimumsinvestering. Med alle andre betalingsmetoder skal du indbetale mindst 100 euro.

Indbetalingen via PayPal, Skrill og kreditkort er meget hurtig. Her er pengene til rådighed for dig umiddelbart efter afslutningen af betalingsprocessen. Med de andre betalingsmetoder er ventetider på op til 48 timer normalt. Bankoverførsler kan endda tage 2 til 5 dage.

Indbetaling med PayPal hos Libertex
Indbetaling hos Libertex med Paypal

Når du har valgt dit beløb og din betalingsmetode, kan du afslutte processen ved at klikke på “Deposit”. Pengene vil blive krediteret til dig baseret på den anvendte betalingsmetode.

Den sikreste måde for indbetaling er via PayPal. Du skal blot indtaste beløbet og din e-mailadresse her. Du vil derefter blive omdirigeret til PayPal og kan fortsætte på den normale måde.

Trin 4

Køb Solana


Nu er de indbetalte penge tilgængelige, og du kan begynde at handle direkte med Solana. Du kan enten vælge SOL fra listen over tilgængelige kryptovalutaer eller blot indtaste “SOL” i søgningen. Som følge heraf får du SOLUSD – certifikatet for Solana dollarkursen.

Libertex handel Solana
Åbn en handelsposition hos Libertex for at købe SOL

Gå i stedet til feltet “All Instruments” og derefter til Cryptocurrencies, så får du en liste over alle tilgængelige kryptovaluta. Ingen anden broker tilbyder i øjeblikket flere kryptovalutaer at handle med end Libertex.

Du kan investere direkte i Solana via knappen “Sell” eller “Buy”. Du bør også på forhånd beslutte, om du vil satse på stigende eller faldende priser.

Når du har besluttet dig for en strategi, kan du vælge størrelsen af positionen og den valgte gearing. Hos Libertex kan du bruge en maksimal gearing på 20. I oversigten over køb kan du allerede se, hvor høje gebyrerne for din transaktion vil komme til at være.

Køb Solana hos Libertex
Se markedstendenser, mens du køber eller sælger Solana

Hvis du klikker på “Take Profit and Stop Loss”, kan du også definere, ved hvilken realiseret profit eller tab positionen vil blive lukket.

I den anden fane “Pending order” kan du også indtaste din købspris. Din handelsposition vil derefter kun blive udført til den tilsvarende pris.

Klik på Buy eller Sell, og Libertex vil oprette din handelsposition.

Trin 5

Køb og salg af Solana


Når du har oprettet din handel, kan du til enhver tid sælge din Solana CFD. Især hvis du ikke har sat et stop loss eller take profit, bør du regelmæssigt kontrollere, om din handel stadig passer til din strategi.

Libertex sælg Solana
Se aktive Handelspositioner hos Libertex

I højre side af dit Dashboard finder du dine konti. Hvis du ikke kan se dem med det samme, kan du blot folde dem ud i toppen ved at klikke på den tilsvarende knap.

Når du klikker på din handelsposition under “Active Trades”, vil Libertex vise dig dine muligheder. Så du kan nemt tilføje til din position, åbne en anden position eller lukke den.

Trin 3

Kan det betale sig at købe Solana?


Vi bliver gang på gang spurgt af vores læsere, om vi mener, at en investering i Solana kan svare sig. Derfor har vi kigget på projektet og undersøgt, om en sådan investering kan betale sig på lang sigt.

Solana er en meget skalerbar blockchain-løsning. Grundlæggende ønsker udviklerne at sikre, at andre virksomheder kan bruge løsningen til at udvikle effektive og skalerbare applikationer.

Solana er et open source-projekt, som gør sin programkode offentligt tilgængelig. På denne måde kan andre udviklere tilpasse koden og foreslå forbedringer.

Virksomhedens mål, som er klart kommunikeret, er udvikling af den hurtigste Layer-One-løsning på markedet. Denne tilgang skal især være til gavn for dApps, som i dag i høj grad er baseret på Ethereum.

I modsætning til Ethereum er skalerbarhed ikke en udfordring med Solana. Blockchain-løsningen kan behandle mere end 60.000 transaktioner i sekundet. Det bringer Solana på linje med Visa og Mastercard.

Men – og det er den store fordel ved Solana – hele arkitekturen er organiseret decentralt. De centrale ulemper ved andre netværk hører således fortiden til her.

Fordelene ved Solana spiller en særlig vigtig rolle inden for decentraliseret finansiering (DeFi). Hvis Solana etablerer sig som en af løsningerne på markedet, vil netværket kunne drage stor fordel af den stigende accept af DeFi.Trin 4

Solana Wallet - Sikker opbevaring af SOL


Købte du din Solana af en broker som i Trin 2? Så kan du roligt springe dette afsnit over, fordi brokeren vil tage sig af opbevaringen af dine SOL-tokens for dig.

Hvis du har købt din Solana fra en børs, er du kommet til det rette sted i dette afsnit, for du bør hurtigst muligt undersøge, hvordan du opbevarer dine tokens på den korrekte måde.

Mange nye investorer beholder deres Solana hos en kryptobørs. Mens dette er den normale fremgangsmåde for aktier og ETF’er, kan vi ikke anbefale det for kryptovalutaer.

Problemet er, at kryptovalutaer opbevares af børsen i dens aktiver. Så hvis hackere overtager børsen, kan de overføres irreversibelt.

Derfor bør du gemme dine aktiver på en software- eller hardware-wallet. I det følgende afsnit vil vi gerne præsentere dig for de bedste løsninger.

Software wallets til Solana

Solana’s hjemmeside anbefaler ikke nogen specifikke software wallets. Virksomheden skriver dog, at de generelt anbefaler web wallets, da de tilbyder den nødvendige sikkerhed og brugervenlighed.

Nedenfor har vi listet de mest populære Solana wallets:

 • Trustwallet: En af de mest populære wallets, der er egnet til opbevaring af Solana, er Trustwallet. Her kan investorerne nemt administrere deres SOL-tokens via apps til iOS eller Android.
 • Phantom:: Investorer, der køber deres Solana specifikt for at bruge DeFi, bør kigge på Phantom Wallet. Den blev udviklet specielt til dette formål.

Denne liste er kun vejledende. Solana er en hurtigt voksende blockchain. Derfor kommer der jævnligt nye wallets, der er egnede til opbevaring af SOL-tokens.

De rigtige Hardware Wallets til Solana

Et andet alternativ, som især er værdifuldt for investorer, der ønsker at opbevare deres tokens offline, er at opbevare dem på en hardware wallet.

I vores store Hardware Wallet sammenligning har vi testet forskellige wallets og sammenlignet dem med hinanden.

Hardware wallets overbeviser med det højeste sikkerhedsniveau, fordi aktiverne altid er gemt offline og derfor ikke er udsat for angreb.

På nuværende tidspunkt kan du bruge de populære wallets fra Ledger. Det er dog også den næststørste leverandør på markedet, Trezor understøtter opbevaring af Solana-coins.

Ledger Nano Hardware Wallet
Den sikreste måde at opbevare Solana (SOL) på, er i en hardware wallet.

Vores favorit wallet er Ledger Nano X. Modellen overbeviste os i testen med et meget godt design, en række understøttede kryptovalutaer, såsom Solana (SOL) og gode tilslutningsmuligheder.

Trin 5

Prognose for Solana kursen


I forbindelse med vurderingen af Solana er projektets grundlæggende udvikling det vigtigste kriterium. Derfor ignorerer vi simpelthen de kortfristede, chart-tekniske handelssignaler – de spiller ingen rolle for den langsigtede udvikling.

En første ting, der gør projektet meget spændende, er udviklerholdet. Bag Solana og virksomheden af samme navn står tidligere ansatte i it-virksomheder som Apple, Alphabet, Microsoft, Dropbox og Qualcomm.

Den arkitektoniske løsning for blockchain er en databaselignende teknologi, som allerede anvendes af Microsoft og Alphabet. Disse to virksomheder viser således allerede nu, at den tilpassede løsning er markedsegnet.

Den største fordel ved Solana er nok den høje transaktionshastighed. Med næsten 60.000 transaktioner pr. sekund kan Solana nemt konkurrere med etablerede betalingssystemer fra Visa og Mastercard.

Køb Solana

Det er netop dette potentiale, der er særlig vigtigt for DeFi-sektoren. I direkte sammenligning med den nuværende markedsløsning Ethereum er Solana betydeligt mere skalerbart og billigere.

En yderligere tilpasning af Solana bør i sidste ende også øge prisen. Der er dog en betydelig risiko, som investorerne bør være opmærksomme på. Det er antallet af handlede tokens.

I maj 2021 var Solanas markedsværdi ca. 11 milliarder dollars. I modsætning hertil ville markedsværdien af alle tokens være 20 milliarder amerikanske dollars. Derfor er ikke alle Solana-tokens i omløb endnu.

En yderligere forøgelse af mængden af tokens vil føre til en fortynding af prisen på tokens, hvis markedet ikke værdisætter SOL højere.

Hvis vi sammenligner Solana med Ethereum og dets markedsværdi, er der stadig masser af plads til forbedringer. Så længe blockchainen etablerer sig som en af DeFi-løsningerne, bør dette ikke længere være et problem.

Problemet er således stadig, at Solana er en ny blockchain. Kun med en tilstrækkelig tilpasning kan markedets forventninger opfyldes. Derfor bør investorer være opmærksomme på en god diversificering, når de investerer.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med erhvervelse af Solana


Solana er en blockchain-platform til udvikling af skalerbare Krypto Apps.

Der kan højst være 493.887.111 SOL. Der er ikke planlagt en udvidelse af SOL-tokens, der kan handles, i koden.

Solana-tokens kan købes af investorer fra en kryptobroker eller kryptobørs.

Hvilken af de to platforme, der er den rigtige løsning for dig, afhænger i høj grad af dine egne handelsstrategier og mål.

Solana er et nyt projekt, der tilbyder nogle interessante rammer. Andre projekter som Ethereum kan dog ophæve fordelene ved Solana, når der udgives opdateringer.

Derfor kan investorer opbygge positioner i Solana tidligt og holde dem i en længere periode. Svage faser kan også udnyttes. Vi anbefaler en spredning på flere projekter for at sprede risikoen mere bredt.

Nok af teorien? Kom i gang!